Opinie o produktach

Opinie o produktach

 

Opinia w sprawie kosmetyków Parrs w Nowej Zelandii

UNIWERSYTET MEDYCZNY W ŁODZI

Wydział Farmeceutyczny

Prof. dr hab. Ryszard Glinka

Magiczne drzewo Manuka

Artykuł

Cudowne właściwości Manuka Oil

Artykuł




Opinie naszych klientów

Relaksujące kryształki do kąpieli z liśćmi Manuka – Manuka Honey Bath Crystals

2009-01-03 22:50:50

Na razie zrobiłam sobie kąpiel dłoni bo nie dowierzałam ,ze kryształki mogą zadziałać na skórę i bardzo mile się zdziwiłam bo moje zniszczone i zmęczone porządkami przedświątecznymi dłonie -odżyły...Skóra była b. dobrze nawilżona i miałam wrażenie jakby pozostała na niej warstwa ochronna...

2007-07-06 21:52:59

Hello! Good Site! Thanks you!

2007-06-28 13:35:30

Hello, Your site is great. Regards, Valintino Guxxi

Intensywna kuracja odżywczo-nawilżająca do ciała Manuka - Manuka Honey Body Butter 250ml

2008-11-18 09:54:08

Doskonały krem. Bardzo dobrze nawilża przesuszona skórę. Polecam, bo sama korzystam i jestem bardzo zadowolona.

Balsam do ust z miodem Manuka – Manuka Honey Lip Balm

2008-10-09 21:12:00

bardzo jestem zadowolona z tego balsamu do ust, doskonale nawilża,nie mam już spierzchniętych ust,mam skłonność do "zajadów"skutecznie się ich pozbyłam po posmarowaniu ust tym "cudem",smaruję również nim usta dzieciom,szczególnie teraz jesienią, i jest bardzo wydajny,mam go już od 3 miesięcy jeszcze starczy do zimy.

Nawilżający krem do rak o działaniu przeciwzapalnym Manuka – Manuka Honey Hand Creme

2008-11-18 15:51:25

Wszystkim zapracowanym Panią szczerze polecam ten krem. Moje dłonie zawsze były suche i często pękały, wyglądały po prostu strasznie. Od kiedy zaczęłam stosować Krem do rąk Manuka wszystkie moje problemy zniknęły, a co najważniejsze smaruję je tylko wtedy kiedy mi się przypomni, a one wciąż są piękne i zadbane. Szczerze polecam Marzena z Rzeszowa

2008-11-17 15:46:19

Krem na medal. Wreszcie moje dłonie są piękne, aksamitne i zadbane, aż sama nie mogę uwierzyć. Mam o 10 lat młodsze dłonie. Polecam Ewa

Okład na twarz z miodem Manuka – Manuka Honey Purifying Face Pack

2009-01-03 22:47:11

Mimo iż maseczka reguluje wydzielanie sebum, nawilża też. Mam suchą dojrzała cerę i bardzo dobrze robi mojej twarzy ten okład z manuki .Polecam!

Odżywcza maska do skóry głowy z miodem Manuka - Manuka Honey Conditoner

2008-11-02 16:08:50

W katalogu polecają dla włosów jasnych,mam ciemne,używam,jest rewelacyjna!

Nawilżające mleczko do demakijażu oczu Manuka – Manuka Honey Cleanser

2009-01-21 10:45:35

Polecam, doskonale zmywa makijaż,szczególnie oczy nie piecze i nie szczypie,bardzo wydajny! Ala z Katowic.

Lanolinowy krem odżywczy na noc z kolagenem – Lanolin Nourishing Creme with Collagen

2008-06-12 09:35:53

Mam bardzo wrażliwą cerę i nareszcie trafiłam na krem który jest dla mojej skóry jak najlepszy balsam :).Świetnie się wchłania , a po tygodniu widać już jak korzystnie wpływa na wygląd cery.

Intensywna kuracja lanolinowa do ciała – Lanolin Skincare Creme

2008-12-21 22:37:45

Ten krem używam na łokcie i kolana /wyglądają zupełnie inaczej/Ostatnio miałam tez przesuszoną skórę na łydkach, ale oczywiście już krem poszedł w ruch ,już się nie łuszczę jak jaszczurka...

Intensywnie nawilżający lanolinowy krem do rąk – Lanolin Hand Creme

2008-11-02 16:19:41

Ręce mam gładkie,nawilżone,ale nie tłuste,jest to wspaniały krem,ten z miodu Manuki też jest super!

Lanolinowy nawilżający krem z kolagenem – Lanolin Face Creme with Collagen

2008-12-31 00:22:04

Mam bardzo sucha skore twarzy i nie mogłam dopasować sobie kremu. Pół roku temu dostałam od córki lanolinowy krem i teraz mogę powiedzieć, że to jest mój krem!Twarz nie jest już sucha ani szorstka. Jestem bardzo zadowolona bo jest to duże opakowanie i wydajne. Proszę wypróbować.

2008-12-21 22:34:28

Bardzo dobrze nawilża a jednocześnie wchłania się ,mam cerę mieszaną i po tym kremie się "nie świecę" jednocześnie chroni mi twarz nawet przy niższych temperaturach. Jest dobry

Intensywna kuracja lanolinowa do stóp – Lanolin Foot Creme

2009-01-21 10:48:06

Doskonały!!! nareszcie mam dobrze nawilżone stopy,nie narasta szybko skóra na piętach,polecam. Ola z Bytomia.

2008-11-02 16:17:43

To prawda,wyjątkowo skuteczna kuracja,polecam!

2008-10-25 23:52:01

Polecam,stosowałam ten krem i jest rewelacyjny. Skóra zostaje nawilżona i efekt ten utrzymuje się bardzo długo.

2008-10-09 21:19:10

rewelacyjny krem do stóp, miałam problemy z suchą skórą na stopach,stosowałam różne produkty,ten polecam serdecznie,naprawdę skuteczny,dzięki,ze mogłam go kupić.

Lanolinowy nawilżający krem z aloesem – Lanolin Moisturiser with Aloe Vera

2008-12-21 22:49:08

Tego kremu zaczął używać mój maż i widzę że mimo iż nieraz pracuje na zewnątrz /pogoda jest jaka jest/ to jego twarz jest na prawdę pod ochrona.

Terapia na noc Kiwi – Kiwifruit Night Therapy Cream

2008-12-21 22:31:00

Skończyły się moje problemy z purpurowymi policzkami przy zmianie temperatur ,teraz jeśli skóra mojej twarzy reaguje na ciepło-zimno policzki są zaledwie różowe. Poza tym piegi i plamki na twarzy /nawet te po solarium /są prawie niewidoczne. Polecam

Wygładzająco-nawilżające masło do ciała Kiwi – Kiwifruit Body Butter

2008-12-21 22:26:54

bardzo przyjemne masełko ,mało tego bardzo skuteczne jeśli chodzi o naczyńka na nogach -stają się o wiele mniej widoczne...

Rozjaśniająco – nawilżająca emulsja do oczyszczania twarzy Kiwi – Kiwifruit Facial Wash

2008-12-31 00:27:33

SUPER EMULSJA.TEZ ZACZEŁAM JEJ UŻYWAĆ A MLECZKA I TONIKI NIE SĄ MI JUŻ POTRZEBNE. POLECAM BO JEST NAPRAWDĘ REWELACYJNA A ZARAZEM BARDZO WYDAJNA.

2008-12-21 22:46:41

Bardzo dobrze czyści skórę bo oczyszcza to za mało powiedziane i jest też niesamowicie wydajna. Dotąd używałam tylko mleczka i jest to pierwszy produkt w tej formie jakiego zaczęłam używać. Dlaczego? Bo naprawdę jestem zadowolona.

2008-11-16 10:37:46

Produkt poleciła mi koleżanka, rzeczywiście doskonale oczyszczona skóra,bez efektu "ściągania" bardzo polecam, no i bardzo wydajna ta emulsja.

2008-10-09 21:01:17

Powiem szczerze, że nie bardzo wierzyłam w skuteczność tej emulsji /poleciła mi kosmetyczka/ i niespodzianka...skóra czysta/cały makijaż zmyty/miałam wrażenie, że po raz pierwszy mam nawilżoną skórę po umyciu, bardzo wydajny produkt, potrzeba niewielkiej ilości na umycie twarzy. Polecam!

Żel mineralny SPA do ciała – Rotorua SPA Body Whip

2008-11-16 10:34:44

Rzeczywiście cudo w pudełku, skóra gładka, jedwabista, polecam do kompletu sól z tej samej serii, efekt przerósł moje oczekiwania! super

2008-02-21 14:45:03

cudo w pudełku, gorąco polecam, skóra po tym specyfiku jest jak nowa: jędrna, młoda, lśniąca.

Mydło Rotorua Mud z siarką wulkaniczną – Thermal Mud and Volcanic Sulphur Soap

2008-10-09 20:55:47

Mydło z zawartością siarki, syn ma problemy z wypryskami na plecach,pięknie zaleczył sobie te wypryski i nie zostały blizny, polecam.

Ściagająco-wygładzająca maska do twarzy Rotorua Mud – Thermal Mud Face Pack

2008-12-31 00:12:02

UŻYWAM TĘ MASECZKĘ PRAWIE ROK.NPRAWDĘ PO NIEJ TWARZ JEST DOKŁADNIE OCZYSZCZONA I GŁADZIUTKA. NIE ZAMIENIŁABYM JEJ NA ŻADNĄ INNĄ. POLECAM!!!

Delikatnie matujący krem na dzień Rotorua Mud – Thermal Mud Moisturiser

2008-11-02 16:16:06

Mam cerę mieszaną,zawsze miałam problem ze świecącą skórą,krem naprawdę super matowi skórę,idealny pod makijaż,bardzo wydajny,pięknie się wchłania. Polecam

Wygładzający krem na noc Rotorua Mud – Thermal Mud Face Night Cream

2008-12-21 22:18:03

Bardzo dobry krem który kojąco podziałał na moją twarz,nawet wypryski które miałam na twarzy zniknęły kiedy zaczęłam go używać, jest bezkonkurencyjny! Ewa

Maska peel-off do twarzy Rotorua Mud – Thermal Mud Face Mask

2008-10-09 21:05:37

Mam cerę "naczynkową"więc nie mogę sobie pozwolić na piling twarzy,kupiłam tę maseczkę i bardzo polecam wszystkim do stosowania jako piling,bardzo dobrze się zmywa,skóra oczyszczona,gładka.

100% Olejek z drzewa Manuka – Manuka Oil 100% Concentrate

2008-12-21 22:25:21

Dzięki temu ze miałam olejek ze sobą podczas wyjazdu -mojego 5letniego syna przestało boleć ucho...Oczywiście ból ucha pojawił się wieczorem, lecz po zastosowaniu olejku/na patyczku higienicznym bo to było pod ręką/syn spokojnie zasnął i na drugi dzień nie pamiętał o bólu. Teraz zawsze pamiętam o olejku, zwłaszcza gdy wyjeżdżam... Alina z Żor

2008-11-20 10:13:26

szok!moje odciski na stopach są coraz mniejsze, a wcieram tylko kropelkę codziennie wieczorem! Natalia z Poznania

2008-11-18 09:51:22

Polecam, wspaniały antyseptyk. Pomocny przy zwalczaniu łuszczycy krostkowej na skórze głowy. W zasadzie to tym olejkiem się wyleczyłam.

2008-11-17 08:27:43

Mam cukrzycę, a w związku z tym wszelkie rany i skaleczenia trudno i długo się goją. Od kiedy mam przy sobie olejek nie mam problemu, każda rana goi się bardzo szybko, wystarczy tylko 1 kropla i po problemie. Sama nie mogłam w to uwierzyć, ale on naprawdę działa. Polecam Krystyna z Gdańska

2008-11-16 10:56:21

Zrobił mi się ropień na opuszce ucha,bardzo bolesny,koleżanka poleciła mi olejek,posmarowałam 2 razy/po 1 kropelce/po 2 dniach został tylko ślad,ból ustąpił prawie natychmiast,super,polecam.

2008-10-09 20:43:06

Polecam olejek,rewelacyjny na oparzenia,opryszczkę,świetny przy przeziębieniach i kaszlu,bardzo wydajny!

2008-03-19 16:42:35

Nice site!

2007-12-10 09:44:03

Wszystkim szczerze polecam ten olejek, jest bardzo wydajny, a co najważniejsze skuteczny. Zawsze miałam problem z opryszczką na twarzy, a dzięki temu olejkowi bardzo szybko sobie z nią poradziłam. Faktycznie jest on silnym antyseptykiem. Polecam

Przeciw łupieżowy koncentrat do włosów z olejem Manuka – Manuka Oil Shampoo

2008-12-21 22:14:42

Bardzo dobry i wydajny szampon ,w 100% skuteczny w walce z łupieżem. Włosy są lśniące i mają "zdrowy" wygląd. Polecam Ala ze Śląska

Antybakteryjne mydło z olejem Manuka – Manuka Oil Soap

2008-11-20 10:15:57

świetne, a zwłaszcza do higieny intymnej,hemoroidy przestały mi dokuczać! Wiesia

2008-10-04 11:19:10

Po prostu rewelacja !!! :)

Regenerujący krem do rak z olejem Manuka – Manuka Oil Hand Creme

2008-10-26 00:03:29

Wyleczyłam sobie dłonie tym kremem. Od prawie roku mam spokój i uczulenie na detergenty nie wraca POLECAM !!!!!!!

Antybakteryjna maska do twarzy z olejem Manuka – Manuka Oil Face Pack

2008-11-17 15:43:41

Super maska! Dzięki niej nie mam już problemu z wypryskami. Polecam Ania z Wałbrzycha

Żel antybakteryjny do mycia ciała z olejem Manuka – Manuka Oil Anti-bacterial Wash

2008-10-09 20:48:48

Polecam ten żel szczególnie osobom ,które mają skłonność do grzybic skórnych, doskonale odświeża skórę,ma bardzo przyjemny świeży zapach,polecam również osobom,które często chodzą na basen. Bardzo wydajny, należy rozcieńczyć wodą.

Krem ochronny dla dzieci z miodem Manuka– Honey Babe Barrier Creme

2009-01-21 10:49:57

Rzeczywiście świetny na otarcia i odparzenia,polecam. Jola z Chorzowa

2008-10-09 21:26:04

Mimo,że ten krem polecacie dla dzieci,kupiłam go dla siostry,która ma skłonność do otarć,szczególnie latem/pod biustem /w tym roku nie miała tego problemu,dzięki.

Koncentrat do mycia ciała i główki dziecka w 1 – Honey Babe Shampoo & Wash

2008-12-31 00:06:23

Zgadzam się z moja przedmówczynią jest naprawdę rewelacyjny. Proszę go wypróbować i samemu się przekonać.100% zadowolenia. polecam!!!

2008-10-25 23:58:18

Stosuję go u mojego dziecka jest rewelacyjny i naprawdę wydajny. Włoski są super po nim jak i skóra. GORĄCO POLECAM

Olejek do masażu dla dzieci – Honey Babe Massage Oil

2008-11-17 08:36:12

Dziękuję Wam za ten olejek. Odkąd go mam moje dziecko spokojnie przesypia całą noc, ja też czasami z niego korzystam :) Matylda z Warszawy

Krem nawilżający do pielęgnacji ciała i twarzy dziecka – Honey Babe Moisture Creme

2008-10-25 23:56:13

Moja córeczka ma delikatną skórę ze skłonnościami uczuleniowymi stosuje ten krem i naprawdę jest rewelacyjny. GORĄCO POLECAM. Jedynie co to powinni go robić w większym opakowaniu :-)